maanantai 12. marraskuuta 2012

...

Elikkäs joo.. Ei ole todellakaan tullut pitkään aikaan kirjoitettua blogiin, oli kesä yms. tässä välissä. Kesähän oli erittäin action-pakattu, ja on yhtenä syynä, miksi ei ole tullut kirjoitettua.

Elikkäs CBR meni ojaan, ja lunastukseen siitä. Itse selvisin ilman vammoja.
Sitten tilalle tuli Honda NSR 125 '00.
Kestihän se sen 100km ennenkun lämpöleikkas 120km/h vauhdeista. Kone rempattiin täysin (laakerit, mäntä ymsyms), tehtiin tehoputki ja muuta mukavaa... Kulki ku syntinen katulaiskaks piikiks.

 
Sitten 1000km myöhemmin, pieni ajovirhe ja...
 

 
Se meni siitä sitten lunastukseen ja tuli ittellekkin vähän vammoja...



Jalka pois sijoiltaan, käsi pois sijoiltaan, kaikki sormet pois sijoiltaan, kyynervarsi murtui sekä kämmenestä murtui kaikki luut.. Tohtorit rakenteli sitten siitä tämmösen, ja on ollut nyt kipsissä 8.6 lähtien....




Sitten tuli ostettua projektiksi Fiat 127 vm. '82. Koulussa korjailtiin suurimmat ruosteet pois...



 Tuli siinä sivussa sitten tota rottamankia (pahasti vaiheessa kuvassa) ja ladaakin rakennettua, ja koulussa on tullut autettua sen verran mitä vammoiltaan pystyy.
 
Eli overall kaikki on mennyt kohtuullisen hyvin, kaks pyörää mällätty, kortti lähti ja ei yhtään toimivaa peliä mopoauton lisäksi? ( Ja mopoautokin on nähnyt paljon päivityksiä, mutta kun uusi puhelin, niin en osaa laittaa kuvia puhelimesta koneelle...)

Hyvää jatkoa ja jottain!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti