torstai 24. marraskuuta 2011

Flames from airbrush

Eli tänään sitten päästiin vihdoin maalaamaan niitä "True Flames"-sejä. Ei mennyt ihan niinkuin elokuvissa, vaikka oikealla tapaa maalattiin niin kyllähän sen kynäruiskuun tottumattomuuden huomasi. Tuli vähän "amisliekkien" näköset, mutta kaukaa näytti jo aika siedättävältä. Vakavasti harkitten oman kynäruiskun ostamista, jos nyt sais kesätöitä niin kynäruiskua ja ladan osia vaan ostelemaan :)

Jos voisin tehdä jotain toisin, niin olisin tehnyt täysin erilaiset sapluunat. Nykyisillä ei oikein saanut tehtyä hyvää jälkeä (...ei kai kokemuksestakaan haittaa olis ollu?), mutta nyt kun tietää millasia sapluunoita kaipais niin osaisin tehdä paremmat ja sen osalta tulisi varmaan parempaa jälkeä. Lisäilen kuvan liekistä kun saan joskus sen kuvan omalle koneelle.

Kokeiltiin myös puu- ja marmorijäljitelmämaalausta. Puu ei mennyt ihan nappiin, sillä en tehnyt samalla tapaa kuin opettaja, vaan kun annettiin vapaat kädet niin kokeilin vähän omalla tapaa.. Pienellä laitolla siitäkin olisi saanut kerpeleen hyvän. Kauempaa näytti jo tarpeeksi aidolta.

Marmorijäljitelmän sijaan tein "luonnonkivi" tyylisen maalauksen puhelimeni takakuoreen jonne sekoitin "ROCK" tekstin joukkoon. Lopussa käytin pientä kikkaa, millä sai pinnasta oikean kiven tuntuisen. Kun pinta oli lakattu normaalisti kahdesti, niin kolmannen kerroksen ollessa märkä töpöttelin sitä muovipussin palasella. Pinnasta tuli vähän appelssiinimaisen näköinen, mutta kiilto on erittäin hyvä ja näyttääkin aidolta kaukaa ja viellä erittäin hyvältä läheltäkin.. Tälläinenhän se nyt sitten on :)



Paremmalta näyttää luonnossa, ei erota kivien seasta oikeestaan :)

1 kommentti:

  1. Hyvä Joni, en huomannutkaan aikasemmin tuota tekstiä kännykässäsi. Oikein hyvä asenne, että lähdit soveltamaan oppimaasi omalla tavallasi lakkauksessa, olisin halunnut nähdä tämän valmiina luonnossa. Muistelin että kyselit paljon ja halusit tietää syyn miksi mitäkin työvaihetta opetan. Juuri näin oppii ja etenee opinnoissa parhaiten, muista kysellä jatkossakin paljon opettajiltasi.

    VastaaPoista