keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Introducing myself

Opettajan pyynnöstä aloitin blogin, joten saa nähdä mitä tästä kehkeytyy... :)

Elikkäs, olen Joni. Ensimmäistä vuotta opiskelelen korikorjaajaksi Tampereella Ajokinkujalla. Ikää löytyy 16vuotta ja mielenkiintona on kaikki moottorilla toimiva, eli on siis loogista, että hain autoalalle enkä esim. lukioon. Tallista löytyy vähän kaikenlaista moottorivehjettä joita säännöllisesti korjaan ja välillä jopa pääsen niillä ajamaan.

Tällä hetkellä tallista löytyy:

 Honda Monkey vm. 93
Talven käyttöpeli, tekniikaltaan "vähän" piristetty, ulkonäöllisiin seikkoihin ei olla tässä kiinnitetty huomiota. Riittää kunhan se kulkee eteenpäin, joko takarengas vierellä tai eturengas ilmassa.

Honda CBR 125r vm. 06
Kesän käyttöpeli, mukava peli kruisailla matka-ajossa. Mihinkäänhän se ei kulje, mutta itse tehty tehopakoputkisto kyllä herättää naapurit iltasin kotiintullessa. Eikös se ollu tärkeintä pyörää hankkiessa?

Lada 2101 vm. 74
Uusin perheenjäsen, vanhojen lähdettyä jatkamaan matkaa (Renault Clio ja Ford Mondeo). Ruostetta löytyy sen verran, että peltiä saa hakea kaupasta metritolkulla ja Kemppiliimaa menee ehkä muutaman rullallisen verran. Siitä koko blogi saikin nimensä, ruostekorjausta kotona ja jopa koulussa! :) Tarkotuksena tehä siitä ittelle käyttöpeli kun 1.5 vuoden päästä saan kortin...

Tässä viellä kuva Ladasta ostohetkellä:


Vähän on pölyä ja ajan patinaa, mutta niin kuuluukin!

Vähän tuli romaaninpoikasta, mutta ei se mtn.

Näkyillään
- Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti