torstai 26. tammikuuta 2012

DevilBiss(e)

Terveppä terve... Ei oo tullu vähään aikaan kirjoteltua, mutta nyt jotain. (:


Perjantai 20, eli asentamista luvassa. Päästiin Joonaksen ja Emilin kanssa rakentamaan VW Golffin pakoputkistoa. Tehtiin lämpösuoja pellistä ja jatkettiin putkea, mittailtiin yms. Ei paljoo ehditty tekeen, kun oli jotain muuta pikkujuttua siinä samassa.
Maanantaina jatku sitten (m)asentaminen, muokkasin paremmaksi lämpösuojaa ja sitten yhdessä laitettiin uudet äänenvaimentajat + niille teimme "patentti" kiinnitykset.. Hitsiä, rälläkkää, lekaa ynnä muita hienosäätötyökaluja käyttäen!

Tässä vain yksi huono kuva lämpösuoja vers. 1sestä, kakkosversio tehtiin pienemmäksi, siihen tehtiin putkelle oma paikka ja madalsin sen.

Tiistai oli taas ansaittu vapaa (:

Keskiviikkona sitten päästiin alottamaan uusi projekti nimeltä Lokasuoja jota lyötiin vasaralla. Ei paha homma, suoristaa lokari jossa pikku lommo apuna käyttäen normi työkaluja? Helppoo kun heinän teko? Jep niin on. Ellei se sitten ole löysä kuin mikä ja hypi edes takasin.. Kokeiltiin eka kiristysvasaraa, ei tuntunut auttavan muutamaan kohtaan.. Sitten kokeiltiin vetää sitä "hiilellä" kireemmäks, se auttoi jo jonkun verran, mutta aina kun sai tietyn kohdan kireäksi, oli viiden sentin päässä sitten löysää!

Onko noi niitä hiilijalanjälkiä? :D

No, tota tehtiin aika kauan ja Emil onnistu polttaan pari reikääkin siihen lokariin. Hitsikoneellahan se meni umpeen, ja loppuviimeistely sitten kiristysvasaralla ja avot! Maalarille roudattiin kitattavaa! (: Tänään siis saatiin valmiiksi, eilen ei päästy koskaan loppuun siitä kierteesä.. Kireetä, löysää, kireetä, löysää...


Siinä samassa jatkettiin kypärän suunnittelua, ihan hienot tribaalit siihen kylkeen tulee nyt. Jounin poika Mikko maalaa ne kynäruiskulla :)

Sain myös oman ruiskuni.. On se vaan kaunis (;



Tänään se pääsi tositoimiin kun yhdessä välissä tummensin kevarini etutuulisuojan..
Käytin PPG maaleja, Tinted Clear Coat + Jet black mustaa, ja sitten PPG lakka. Itse lakkasin, Henkka maalasi, koska en ollut koskaan ennen käyttänyt tälläistä ruiskua sekä kyseisiä maaleja. Olen aika ylpeä, kun ei tullut yhtään valumaa tai mitään, ainoastaa muutama roska tuli pintaan...

Hyvin kiiltää?

Tästä jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti